Χειροπέδες σε τραγουδιστή των One Direction για επεισόδιο με παπαράτσι
Στη σύλληψη του Λούι Τόμλινσον, προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές, καθώς ο τραγουδιστής των One Direction διαπληκτίστηκε με παπαράτσι στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν παπαράτσι περικύκλωσαν τον Τόμλινσον, ενώ βρισκόταν στον χώρο παραλαβής αποσκευών στο αεροδρόμιο. Είχε μόλις φθάσει με τη σύντροφό του με πτήση από το Λας Βέγκας, έγραψε το περιοδικό People.
Ένας από τους φωτογράφους έπεσε κάτω και υποστήριξε ότι τραυματίστηκε, σύμφωνα με το περιοδικό, που επικαλείται την αναφορά της αστυνομίας.
Ο 25χρονος τραγουδιστής συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό στον ιστότοπο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μάρτιν Σίνγκερ, ο νεαρός καλλιτέχνης δεν προκάλεσε τη συμπλοκή.
«Οι παπαράτσι τον προκάλεσαν και ήταν υπεύθυνοι για τον διαπληκτισμό με τον Λούι» επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση.
«Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο τσακωμός με τους παπαράτσι, τρία πρόσωπα επιτέθηκαν στη σύντροφό του κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού» συμπλήρωσε ο ίδιος.
Στον Τόμλινσον απαγγέλθηκε η κατηγορία της βιαιοπραγίας και αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 20.000 δολαρίων, σύμφωνα με τον ιστότοπο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες. Αναμένεται να παρουσιασθεί ενώπιον δικαστηρίου την 29η Μαρτίου.
Σπάτα: Πυρκαγιά σε χώρο επιχειρησης - Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις
17:29
«Είμαι γιος βασίλισσας, δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό» - Η οργή του πρώην πρίγκιπα Άντριου
17:24
Σε δημόσιο προσκύνημα για πρώτη φορά το σκήνωμα του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης (vid)
17:12
Θεσσαλονίκη: Φωτιά έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ
17:00