Ρωσία: οδηγός εγκατέλειψε νταλίκα με σπάνιες τίγρεις σε εθνική οδό (Vid)
Η Ρωσική αστυνομία διέσωσε πέντε σπάνιες τίγρεις που εγκλωβίστηκαν μετά από ατύχημα μέσα στο φορτηγό που τις μετέφερε στην εθνική οδό κοντά στην πόλη Orenburg στα Ουράλια.
Το φορτηγό που μετέφερε τα πέντε ζώα- τέσσερις τίγρεις Βεγγάζης και μια Σιβηρίας- ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ένα χαντάκι.
Μετά από κλήση του ιδιοκτήτη της νταλίκας, η αστυνομία έφτασε στην περιοχή και βρήκε τα ζώα να είναι κλειδωμένα και εγκαταλελειμμένα μέσα στα κλουβιά τους.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα η Kuka, Biana, Neta, Brava και η Amur όταν έφτασε η αστυνομία ήταν φοβισμένες αλλά δεν είχαν τραυματιστεί από το ατύχημα.
Ο οδηγός της νταλίκας εγκατέλειψε το φορτηγό και έφυγε με ένα συνοδευτικό αυτοκίνητο που μετέφερε την τροφή των ζώων. Η τίγρεις μεταφέρθηκαν σε άλλο φορτηγό και οδηγήθηκαν στην πόλη Ufa. Στις 11 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχουν σε επίδειξη σε τσίρκο της πόλης.

(Πηγή φωτογραφίας: THE MINISTRY OF INTERNAL AFFAIRS OF THE RUSSIAN FEDERATION)
Επίδομα διοίκησης Ενόπλων Δυνάμεων: Μέχρι 500 ευρώ μηνιαίως - Οι διαδικασίες χορήγησης του
04:00
Σε λειτουργία η νέα Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026 μέσω του myAGRO από την ΑΑΔΕ
03:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Προσλήψεις μέσω «Ergani app» από τους εργοδότες: Με ποιον τρόπο γίνεται η διαδικασία από το κινητό
01:00