Το Άγαλμα της Ελευθερίας βυθίστηκε στο σκοτάδι (pics&vid)
Σύμπτωση ή απλά μία βλάβη; Το βράδυ της Τρίτης το σύμβολο της αμερικανικής ανεξαρτησίας, το Άγαλμα της Ελευθερίας βυθίστηκε στο σκοτάδι.
Όπως ήταν φυσικό, αμέσως το twitter πήρε «φωτιά» με τους χρήστες να διερωτώνται τι συνέβη. Πολλοί υποστήριξαν ότι τα φώτα έκλεισαν σε ένδειξη αλληλεγγύης στις διαδηλώσεις υπέρ των γυναικών και κατά της ανισότητας των δύο φίλων.
Ωστόσο η αρμόδια επιτροπή έσπευσε να διευκρινίσει ότι η διακοπή οφείλεται είτε σε κάποιο πρόβλημα που παρουσίασε γεννήτριας έκτακτης ανάγκης είτε σχετίζεται με τις εργασίες αποκατάστασης λόγω του τυφώνα Sandy.
Παρά τη διευκρίνιση το κίνημα των γυναικών «ευχαρίστησε» το Άγαλμα της Ελευθερίας για τη στήριξη και τη... στάση του στον αγώνα υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, ενόψει και της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
Τελικά, λίγη ώρα αργότερα τα φώτα επανήλθαν.
SPONSORED
Πρώτο Grand Slam για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός και ξέσπασε σε λυγμούς
21:24
Αγωνία για Έρικσεν: Κατέρρευσε στο φιλικό Δανία-Ουκρανία - Το 2021 υπέστη ανακοπή καρδιάς
21:12
Απορρίφθηκε η έφεση του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Τζαφάρ Παναχί από το Ιράν
21:02
Δημοσκοπήσεις Marc και Palmos: Από 28,1% έως 30,8% η ΝΔ - Σταθερά δεύτερο κόμμα η ΕΛΑΣ του Τσίπρα
20:50