Υπέρ μιας Ευρώπης πολλών ταχυτήτων ο Ρομπάι
Υπέρ της δημιουργίας μιας "Ευρώπης πολλών ταχυτήτων" τάσσεται ο τέως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
Παρουσιάζοντας ειδικότερα το όραμα των Ευρωπαίων Χριστιανοδημοκρατών για την Ευρώπη, ο Φλαμανδός πολιτικός ξεκαθάρισε, όπως επισημαίνει η εφημερίδα De Standaard, ότι οι Χριστιανοδημοκράτες δεν είναι αντίθετοι με την δημιουργία μιας Ευρώπης πολλών ταχυτήτων.
Σημείωσε συγκεκριμένα ότι το ευκταίο είναι και τα 27 κράτη μέλη να είναι καταρχήν σε θέση να προχωρήσουν προς την ίδια κατεύθυνση και μόνον εφόσον κάτι τέτοιο δεν αποδειχτεί εφικτό, να υπάρχει η δυνατότητα κάποιες χώρες του σκληρού πυρήνα να συνεχίζουν μόνες τους.
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε η κορυφαία σκηνογράφος και ενδυματολόγος Ιωάννα Παπαντωνίου
15:40
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ - Ιράν: Η διαπραγματευτική ομάδα της Τεχεράνης αναχώρησε για τον νέο κύκλο συνομιλιών στη Γενεύη
15:31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης από Έβρο: Θα αποκτήσουμε την είσοδο και την έξοδο προς την Τουρκία που μας αξίζει (pics)
15:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης: Η Ελλάδα είναι γεωστρατηγικά πιο ισχυρή από ποτέ - Διαψεύδει εμπλοκή στο Ιράν
15:29
ΚΟΣΜΟΣ