Κυπριακό: Συνάντηση Γιούνκερ-Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η απαίτηση της Άγκυρας να παραχωρηθούν οι τέσσερις ελευθερίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Τούρκους πολίτες που θα διαμένουν στην Κύπρο μετά τη λύση του Κυπριακού.
Για την τουρκική απαίτηση ο κ. Αναστασιάδης είχε στείλει επιστολή στον κ. Γιούνκερ, αλλά εκ μέρους του τελευταίου δεν υπήρξε απάντηση. Σύμφωνα με κυπριακή πηγή, στη σημερινή συνάντηση ο κ. Γιούνκερ δήλωσε στον κ. Αναστασιάδη ότι το ζήτημα των τεσσάρων ελευθεριών δεν είναι διμερές, αλλά αφορά όλα τα κράτη-μέλη της Ένωσης.
ΧΡΗΜΑ
Πώς θα λειτουργεί ο εθνικός «κουμπαράς» - Τι θα ισχύει με την κατάθεση χρημάτων
04:00
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες στα «κόκκινα δάνεια» - Τι θα ισχύσει για τους τόκους
03:00
ΧΡΗΜΑ
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πώς διαμορφώθηκε η τιμή του λίτρου - Πόσο θα πληρώσετε ανά περιοχή
02:00
ΕΛΛΑΔΑ
Ποιοι είναι δικαιούχοι της κάρτας Δακτυλίου: Πώς μπορείτε να την εκδώσετε ψηφιακά
01:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ