Κυπριακό: Συνάντηση Γιούνκερ-Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η απαίτηση της Άγκυρας να παραχωρηθούν οι τέσσερις ελευθερίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Τούρκους πολίτες που θα διαμένουν στην Κύπρο μετά τη λύση του Κυπριακού.
Για την τουρκική απαίτηση ο κ. Αναστασιάδης είχε στείλει επιστολή στον κ. Γιούνκερ, αλλά εκ μέρους του τελευταίου δεν υπήρξε απάντηση. Σύμφωνα με κυπριακή πηγή, στη σημερινή συνάντηση ο κ. Γιούνκερ δήλωσε στον κ. Αναστασιάδη ότι το ζήτημα των τεσσάρων ελευθεριών δεν είναι διμερές, αλλά αφορά όλα τα κράτη-μέλη της Ένωσης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Αγορά ακινήτων: Ποια μένουν απούλητα - Οι τέσσερις τύποι των πωλητών
05:00
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Προγράμματα «Εξοικονομώ»: Παράταση έως 17 Ιουλίου - Ποια αφορά
04:00
ΔΙΕΘΝΗ
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00
ΧΡΗΜΑ
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
ΧΡΗΜΑ