ΚΟΣΜΟΣ

TGM-126: Το όχημα που κυκλοφορεί στις πιο δύσβατες περιοχές της Σιβηρίας (Vid)

TGM-126: Το όχημα που κυκλοφορεί στις πιο δύσβατες περιοχές της Σιβηρίας (Vid)
Youtube

Έχει σχεδιαστεί να διασχίζει τις χιονισμένες και δύσβατες περιοχές της Σιβηρίας ενώ μπορεί ακόμα και να επιπλέει.

 

Πρόκειται για το αμφίβιο όχημα παντός εδάφους TGM-126 στο οποίο έκαναν test drive στην περιοχή Chelyabinsk Region της Ρωσίας παρουσία εκπροσώπων των μίντια.

Το ογκώδες όχημα είναι σχεδιασμένο από την Ural Spets Mash και συνδυάζει τις λειτουργίες ενός Ι.Χ. με αυτές ενός off road τετράτροχου. Παρά το τεράστιο μέγεθος και βάρος, το TGM-126 κινείται με άνεση μέσα σε βάλτους και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και δέκα ανθρώπους.

Όπως λέει ο εκπρόσωπος της εταιρείας:

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα όχημα που θα είχε όλες τις λειτουργίες ενός κανονικού αυτοκινήτου, όπως να έχει καλή ορατότητα, βελτιωμένη εργονομία και μεγάλους χώρους. Από και και πέρα είναι ένα πολυλειτουργικό όχημα το οποίο μπορούν να οδηγήσουν εραστές της οδήγησης με μεγάλο βαθμό δυσκολίας,όπως όταν κάποιος πηγαίνει για κυνήγι ή ψάρεμα, και παρά τον όγκο του, καταφέρνει και επιπλέει. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καλό σκοπό, για παράδειγμα να παρέχει βοήθεια σε απομακρυσμένες περιοχές της Ρωσίας όπου μόνο τέτοια οχήματα μπορούν να κινηθούν. Είναι μοναδικό.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ