Μπαμπάς για δεύτερη φορά θα γίνει ο Ζάκερμπεργκ
Το δεύτερο παιδί τους και συγκεκριμένα μια κόρη περιμένουν ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ και η σύζυγός του Πρισίλα Τσαν, γνωστοποίησε σήμερα ο μεγιστάνας του διαδικτύου.
Το ζευγάρι δεν ήταν σίγουρο ότι θα μπορούσε να αποκτήσει και δεύτερο παιδί μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την πρώτη τους κόρη, η οποία γεννήθηκε το 2015, έγραψε ο 32χρονος δισεκατομμυριούχος σε μια ανάρτηση στο Facebook.
«Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα μεγαλύτερο δώρο από το να χαρίσω μια αδελφή (στην κόρη μου) κι είμαι τόσο χαρούμενος που η Μαξ και το νέο μας παιδάκι θα έχουν η μία την άλλη» τόνισε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος έχει τρεις αδελφές.
Η ανακοίνωση είδε το φως της δημοσιότητας την ημέρα που οι μετοχές της εταιρείας κατέγραψαν ιστορικό ρεκόρ, φθάνοντας τα 138,57 δολάρια.
Κατσαφάδος στο CNN Greece: Αλλάζει η στεγαστική αρωγή – Αποζημιώσεις με μία αίτηση
07:31
Ένας νεκρός σε σύγκρουση θαλαμηγού με λέμβο στον κόλπο των Κεγχρεών στον Ισθμό
07:21
Κοζάνη: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 75χρονο οδηγό - Προσέκρουσε με το ΙΧ του σε τοιχίο
07:12
Οι μεγάλοι κερδισμένοι της ΔΕΘ - Πώς θα μοιραστεί το «καλάθι» των 2,2 δισ. ευρώ
07:08