Αποθέωσαν τον Ομπάμα μόλις μπήκε σε εστιατόριο (pics&vid)
Μπορεί ο Μπαράκ Ομπάμα να αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο όμως η αποδοχή από τον κόσμο δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Απόδειξη, ότι γίνεται χαμός σε κάθε δημόσια εμφάνισή του.
Την Παρασκευή, ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος μαζί με την πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης.
Όμως δεν ήταν μόνοι τους καθώς στην παρέα τους ήταν και ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο.

Μόλις μπήκε ο Μπαράκ Ομπάμα στο εστιατόριο, γνώρισε την αποθέωση. Σύμφωνα με το People, ο κόσμος άρχισε να τον χειροκροτεί και φώναζε «σε αγαπάμε». Εκείνος ανταποκρίθηκε, σήκωσε το χέρι του και χαιρέτισε τους θαμώνες.
Τα social media πήραν «φωτιά» καθώς όσοι κατάφεραν να τραβήξουν μία φωτογραφία ή ένα βίντεο έσπευσαν να το ανεβάσουν στο twitter.
Ομπάμα – Μπόνο, δύο φίλοι από τα παλιά
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και τα είπαν. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Pete Souza, προσωπικός φωτογράφος του τότε προέδρου είχε ανεβάσει στο Instagram μία φωτογραφία από το 2011, όταν ο Μπόνο συναντήθηκε με τον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο. Μαζί τους ήταν και η Alicia Keys.
Υπό πίεση τα νοσοκομεία από την έξαρση της γρίπης: 871 εισαγωγές σε μία εβδομάδα
10:00
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Δρ. Χρ. Τσιρογιάννης: Η αρχαιοκαπηλία δεν κλέβει μόνο αντικείμενα, κλέβει την ιστορία μας - Το να με αποκαλούν Έλληνα Ιντιάνα Τζόουνς είναι ύβρις
09:51
Στην τελική ευθεία για τη συνάντηση αγροτών - Μητσοτάκη την Δευτέρα: Οι κόκκινες γραμμές και η λίστα (vids)
09:40
Είναι τα non-alcoholic pairings η επόμενη ισχυρή τάση στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή;
09:30