Κύπρος: Η πρώτη υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές
Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές, που θα γίνουν τον Φεβρουάριο του 2018.
Η υποψηφιότητα προκρίθηκε από την Ανώτατη Σύγκλητο του κόμματος με το σκεπτικό, όπως αναφέρει η σχετική απόφαση, ότι «ο Γιώργος Λιλλήκας διαθέτει το κοινωνικό εκτόπισμα και την αναγκαία αποδοχή που καθιστά την υποψηφιότητα του νικηφόρα».
Οι αρχές και οι θέσεις που πρεσβεύει η Συμμαχία Πολιτών, προστίθεται, προσφέρουν «ένα ισχυρό πολιτικό και ηθικό πλαίσιο για τη χάραξη μιας διεκδικητικής πολιτικής στο Κυπριακό και μιας σύγχρονης διακυβέρνησης».
Η Ανώτατη Σύγκλητος της Συμμαχίας Πολιτών εκφράζει αισιοδοξία ότι η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα θα αγκαλιαστεί από τους πολίτες και θα υποστηριχθεί και από τις πολιτικές εκείνες δυνάμεις, οι οποίες επιθυμούν τον τερματισμό της προεδρίας Νίκου Αναστασιάδη.
Ο κ. Λιλλήκας ήταν υποψήφιος και το 2013 και είχε συγκεντρώσει ποσοστό 24,93%. Μετά τις εκλογές δημιούργησε την Συμμαχία Πολιτών.
SPONSORED
Μαρινάκης στο Συνέδριο: Η ΝΔ μας έχει μάθει να βάζουμε το «εμείς» πάνω από το «εγώ»
14:18
Άγ. Ανάργυροι: Φωτογραφίες από το σπίτι «τρώγλη» που ζούσε η πενταμελής οικογένεια
14:13
Πιερρακάκης στο Συνέδριο ΝΔ: «Σε έναν κόσμο αστάθειας η χώρα μας είναι νησίδα σταθερότητας»
14:02
Πανικός σε πτήση της American Airlines μετά από καπνό στην καμπίνα
13:54