Βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχτηκε στην Καμπούλ
Βομβιστής αυτοκτονίας ζώστηκε με εκρηκτικά το μεσημέρι της Δευτέρας, δίπλα σε ένα λεωφορείο στην Καμπούλ που μετέφερε υπαλλήλους μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών του Αφγανιστάν, όπως επιβεβαίωσε στο Reuters εκπρόσωπος του υπουργού Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και 8 ακόμη έχουν τραυματιστεί. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανάληψη ευθύνης.
Φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν τη σφοδρότητα της έκρηξης και τις καταστροφές που έχουν υποστεί τόσο το όχημα, όσο η γύρω περιοχή.
Σημειώνεται πως το χτύπημα αυτό έρχεται μια εβδομάδα μετά την επίθεση που σημειωθεί στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της πόλης του Αφγανιστάν, όπου δεκάδες άτομα έχασαν τη ζωή τους. Την ευθύνη είχε αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος, ωστόσο οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για επίθεση των Ταλιμπάν.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΑΕ: Ο χάρτης του πετρελαίου αλλάζει - Ο «νέος» OPEC και ο φόβος νέας κρίσης
23:10
Εξιτήριο πήρε ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ που δέχθηκε επίθεση - Ο νέος κανονισμός των εστιών η αιτία
22:59
Δίωξη σε μέλος του «Νέου IRA» για έκρηξη έξω από Αστυνομικό Τμήμα στη Βόρεια Ιρλανδία
22:50
Η Χεζμπολάχ έριξε στη μάχη drones οπτικών ινών - Πώς «τυφλώνουν» την ισραηλινή άμυνα
22:43