ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας μετακόμισε λόγω... φαντασμάτων

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας μετακόμισε λόγω... φαντασμάτων
REUTERS/Adriano Machado

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ μετακόμισε από την επίσημη οικία του καθώς ένοιωθε μια αρνητική ενέργεια στην ατμόσφαιρα που τον έκανε να πιστεύει ότι το σπίτι του ήταν στοιχειωμένο από φαντάσματα. 

 

Όπως δήλωσε ο Τεμέρ, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του προέδρου μετά την αποπομπή της Ντίλμα Ρούσεφ, ο ίδιος με την σύζυγό του και τον 7χρονο γιό τους Μικελζίνο, έφυγαν από το μοντέρνο «λευκό οίκο» της Βραζιλίας και εγκαταστάθηκαν στο παλιό τους σπίτι, όπου διέμεναν όσο ο ίδος ήταν ακόμη αντιπρόεδρος.

Ο λόγος, όπως εξηγεί, είναι ότι ένοιωθε κάτι περίεργο στην ατμόσφαιρα. Όπως εξομολογείται στο βραζιλιάνικο περιοδικό Veja:

Αισθανόμουν κάτι περίεργο στην ατμόσφαιρα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την πρώτη νύχτα που μετακομίσαμε εκεί. Η ενέργεια δεν ήταν καλή. Και η Μαρσέλα αισθανόταν το ίδιο. Μόνο στον Μικελζίνο άρεσε το σπίτι και αυτό επειδή είχε χώρο να παίζει.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Βραζιλίας ανέφερε πως είχε αρχίσει να αναρωτιέται αν υπάρχουν φαντάσματα στο μοντέρνο παλάτι που χτίστηκε το 1958.

Σημειώνεται πως τα νέα της μετακόμισης έρχονται εν μέσο πολιτικής κρίσης και πολλά σκάνδαλα διαφθοράς που «χτυπούν» τη χώρα και την πολιτική της, σημειώνει το Time.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ