ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ κινδυνεύει να αποκαλύψει τα μυστικά του

Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ κινδυνεύει να αποκαλύψει τα μυστικά του
Twitter/@BarthBamasta

Μια μήνυση βάζει σε κίνδυνο ολόκληρη την καριέρα του μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ο οποίος ίσως κληθεί να αποκαλύψει τα μεγάλα μυστικά πίσω από τα κόλπα, που έχουν χτίσει τον μύθο του.

Ο Βρετανός, Γκέβιν Κοξ, κατάθεσε μήνυση κατά του μάγου κατηγορώντας τον πως ένα αποτυχημένο κόλπο του είχε ως αποτέλεσμα να πάθει εγκεφαλική βλάβη.

Ο δικηγόρος του μηνυτή, Μπένεντικτ Μορέλι, δήλωσε χαριτολογώντας για το γεγονός: «Ελπίζω να περάσετε καλά το χρόνο της ανάκρισης κ. Κόπερφιλντ, γιατί μπορεί να προσπαθήσετε, αλλά εγώ δεν θα μπω σε οποιοδήποτε κουτί». «Πιστεύω ότι ορισμένα από τα μυστικά θα αποκαλυφθούν».

Ο 57χρονος Βρετανός, σύμφωνα με την μήνυση, είχε πάει να δει το σόου του Κόπερφιλντ το 2013. Ο μάγος τον ανέβασε στην σκηνή για να το κόλπο της εξαφάνισης. Κατά την διάρκεια του τρικ ο άντρας και άλλα άτομα, που κλήθηκαν να συμμετέχουν, πέρασαν από έναν σκοτεινό μυστικό διάδρομο. Εκεί ο Βρετανός έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο πάτωμα.

Ο Κοξ, μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε ότι όταν έπεσε αν και τον είδε αδιαφόρησε για το ατύχημά του. Ο άλλοτε εξαιρετικός μάγειρας, μετά το ατύχημα δεν μπορεί να φτιάξει ούτε ένα μάφιν.

«Πονάω συνεχώς και δυσκολεύομαι να θυμάμαι κοντινά περιστατικά», είπε ο Βρετανός περιγράφοντας την κατάσταση του. «Έχει γυρίσει η ζωή μου ανάποδα».

Ο δικηγόρος του Κοξ εμφανίζεται σίγουρος πως κατά την διάρκεια της δίκης θα μπορέσει να αποδείξει ότι ο Κόπερφιλντ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας απατεώνας.

Ο συνήγορος του μάγου, Θιοντόρ Μπλούμπεργκ, με την σειρά του διευκρίνισε πως το συγκεκριμένο κόλπο λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία για περισσότερα από 15 χρόνια, με πάνω από 100.000 θεατές να έχουν συμμετάσχει, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Μέσα στην έπαυλη του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, το πιο ακριβό σπίτι στο Λας Βέγκας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ