Αγχωμένη στην πρώτη μέρα της στη δουλειά η καθηγήτρια Αντζελίνα Τζολί (pics)
Την πρεμιέρα της στον ρόλο της καθηγήτριας έκανε η Αντζελίνα Τζολί. Καταπολέμησε το άγχος της και εμφανίστηκε μπροστά στους φοιτητές του London School of Economics.
Η 41χρονη μητέρα, ηθοποιός, σκηνοθέτης, ακτιβίστρια... αποκάλυψε πως αισθάνεται «πεταλούδες στο στομάχι», αλλά αυτό δεν την σταμάτησε.
Η Τζολί έχει αναλάβει να διδάξει τάξεις στο Κέντρο για την Γυναίκα, την Ειρήνη και την Ασφάλεια, για τις επιπτώσεις του πολέμου στις γυναίκες.
Μιλώντας στην London's Evening Standard δήλωσε πως «είμαι λίγο αγχωμένη. Ελπίζω να τα πάω καλά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα».
Το μάθημά της βοηθά φοιτητές, ακτιβιστές, νομοθέτες να αναπτύξουν στρατηγικές για την προώθηση της δικαιοσύνης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την συμμετοχή της γυναίκας σε εστίες εντάσεων ανά τον κόσμο.
Ουσιαστικός σκοπός είναι η προώθηση της ισότητας των δύο φύλων, η αύξηση του οικονομικού, κοινωνικού και πολιτικού στάτους των γυναικών.
Η συμφωνία της Αντζελίνα Τζονί με το ίδρυμα της επιτρέπει να διεξάγει την δική της έρευνα στον τομέα.
SPONSORED
Άνοιξαν η πλατφόρμα για τις τροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών μισθών και συντάξεων του 2024
05:00
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00
ΔΥΠΑ - Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων: Αυτοί είναι οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων
03:00
«Ανακαινίζω»: Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
02:00