ΚΟΣΜΟΣ

Θηλυκός ρινόκερος πλησιάζει κάμεραμαν γιατί θέλει χάδια (Vid)

Θηλυκός ρινόκερος πλησιάζει κάμεραμαν γιατί θέλει χάδια (Vid)
Youtube

Μέχρι τώρα έχουμε δει πολλά βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν γάτες και σκύλοι να απολαμβάνουν τα χάδια από τα αφεντικά τους. Το τρίψιμο της κοιλιάς ενός ρινόκερου όμως είναι ασυνήθιστο.

 

Βρισκόμαστε στη Νότια Αφρική κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ «Disunity» για την λαθροθηρία των ρινόκερων. Ο κάμεραμαν Garth De Bruno Austin έζησε μια πολύ περίεργη και ιδιαίτερη στιγμή όταν ένας άγριος θηλυκός ρινόκερος τον πλησίασε ζητώντας τίποτα παραπάνω από ένα απλό χάδι στην κοιλιά.

Η τρυφερή στιγμή καταγράφηκε σε ένα σύντομο βίντεο μερικών δευτερολέπτων και κάνει το γύρω του διαδικτύου. Όπως λέει ο Austin:

Αν ένας ρινόκερος έρθει προς το μέρος σου ενώ τον βιντεοσκοπείς και θέλει μερικά χάδια, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον χαϊδέψεις, κάνοντάς το μάλιστα σαν να εξαρτάται η ζωή σου από αυτό. Ευτυχώς δεν πείραξε την κάμερά μου. Μην το δοκιμάσετε αυτό με έναν πραγματικά άγριο ρινόκερο γιατί μπορεί να καταλήξετε νεκροί. Προς ενημέρωσή σας, δεν πλησίασα εγώ το ζώο, ήταν αποκλειστικά δική της απόφαση να έρθει σε μένα και να μου επιτρέψει να μπω στον προσωπικό της χώρο και να την αγγίξω. Μόλις χόρτασε χάδια, απομακρύνθηκε μόνη της και συνέχισε να βόσκει.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ