ΚΟΣΜΟΣ

Η συνάντηση της Αντζελίνα Τζολί με τον Αρχιεπίσκοπο που τράβηξε τα βλέμματα (pics)

Η συνάντηση της Αντζελίνα Τζολί με τον Αρχιεπίσκοπο που τράβηξε τα βλέμματα (pics)
REUTERS/Denis Balibouse

Η πολυμήχανη ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ, μητέρα και σταρ του Χόλυγουντ, Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι στο Λονδίνο για να συζητήσουν για τη μεταναστευτική κρίση, το Νότιο Σουδάν και την έξαρση της σεξουαλικής βίας. Ωστόσο η λαμπερή σταρ τράβηξε τα βλέμματα με ένα στιλιστικό... παράπτωμα και οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να μην το σχολιάσουν.

Όταν ο Αρχιεπίσκοπος δημοσίευσε τις φωτογραφίες από την συνάντηση στο λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο, οι ακόλουθοί του παρατήρησαν σε μια συγκεκριμένη φωτογραφία όπου η Αντζελίνα εμφανίζεται να μην φοράει σουτιέν και ξεκίνησαν τα υπερβολικά πολύ αρνητικά σχόλια.

«Τα μάτια πάνω Αρχιερπίσκοπε...», «Ντροπή Αντελίνα Τζολί να εμφανίζεσαι μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο χωρίς σουτιέν».

Πάντως, η αμερικανίδα ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα απασχολημένη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως αναφέρει το Hollywood Life.

Επισκέφτηκε, με τον 15χρονο γιό της Μάντοξ τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ενώ έδωσε και μια εξαιρετική ομιλία στο London School of Economics, όπου μίλησε για της εμπειρίες της στα ταξίδια της και τη χρόνια δουλειά της για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ