ΚΟΣΜΟΣ

Η εμφάνιση-έκπληξη της Μισέλ Ομπάμα στο «Μάστερ σεφ Τζούνιορ» (pics&vids)

Η εμφάνιση-έκπληξη της Μισέλ Ομπάμα στο «Μάστερ σεφ Τζούνιορ» (pics&vids)
Φωτογραφία Αρχείου REUTERS/Joshua Roberts

Από Πρώτη Κυρία του Λευκού Οίκου η Μισέλ Ομπάμα γίνεται Πρώτη Κυρία της... «κουζίνας». Η δημοφιλέστατη κα Ομπάμα αποφάσισε να στρέψει την προσοχή της στο τομέα του φαγητού, στεναχωρώντας όσους ήλπιζαν για μια υποψηφιότητά της για την θέση του προέδρου.

Η αποδοχή και η δημοτικότητα της πρώην Πρώτης Κυρίας κινούνται σταθερά σε υψηλά επίπεδα, σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που παρέδωσε τον ρόλο στην Μελάνια Τραμπ.

Και με μια εμφάνιση της στο «Μάστερ σεφ Τζούνιορ» την περασμένη Πέμπτη, ως ειδική προσκεκλημένη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα μαγειρικής για παιδιά, τα ποσοστά της ανέβηκαν ακόμη περισσότερο.

«Είμαι η Μισέλ Ομπάμα και απόψε είμαι ενθουσιασμένη γιατί θα παραδώσω το επόμενο κουτί πρόκληση. Παρακαλώ, επιστρέψτε στις θέσεις», είπε.

Οι νεαροί διαγωνιζόμενοι φανερά ενθουσιασμένοι από την παρουσία της πρώην Πρώτης Κυρίας, ούρλιαξαν από την έκπληξη και επέστρεψαν στις κουζίνες τους.

(Προηγούμενη εμφάνισή της για την προώθηση της υγιεινής διατροφής)

«Είναι σαν να πέθανα. Ω θεέ μου, η Μισέλ Ομπάμα είναι μία θαυμάσια γυναίκα κι εγώ τη βλέπω από τόσο κοντά. Είναι το είδωλό μου», δήλωσε η 11χρονη διαγωνιζόμενη Τζασμίν.

Οι διαγωνιζόμενοι άνοιξαν τα κουτιά για να δουν τα προϊόντα έκπληξη με τα οποία θα έπρεπε να μαγειρέψουν και διαπίστωσαν ότι ήταν εμπνευσμένα από τον κήπο του Λευκού Οίκου.

michelle

(Η Μισέλ Ομπάμα φυτεύοντας λαχανικά στον Λευκό Οίκο/Φωτογραφία Αρχείου/Reuters/Mike Theile)

«Το κουτί - έκπληξη είναι μία πρόκληση για να καταλήξουμε σε μία πρωτότυπη, υγιεινή συνταγή και η οποία θα ακολουθεί το σύμβολο του "πιάτου μου", που θα έχει το μισό φρούτα και λαχανικά και το υπόλοιπο δημητριακά ολικής αλέσεως άπαχη πρωτεΐνη και γαλακτοκομικά», είπε κατά την έναρξη της διαδικασίας η κ. Ομπάμα.

Αλλά δεν αισθάνθηκαν τον ίδιο ενθουσιασμό όλοι οι διαγωνιζόμενοι όταν πήραν την εντολή από την Μισέλ Ομπάμα. Ο Ντόνοβαν, που είναι μόλις εννέα χρόνων, δήλωσε: «Η Μισέλ Ομπάμα θέλει να μαγειρέψουμε λαχανικά. Δεν συμβαίνει. Δεν μου αρέσουν τα λαχανικά, είναι κακό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ