Πολλοί τραυματίες από ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στις Βρυξέλλες
Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, από έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε μια κατοικία στις Βρυξέλλες, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της βελγικής πρωτεύουσας.
"Αυτή η ισχυρή έκρηξη κατέστρεψε δύο τριώροφες κατοικίες. Συνολικά υπάρχουν επτά τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά", είπε ο εκπρόσωπος, χωρίς να διευκρινίσει τα αίτια της έκρηξης.
Σύμφωνα πάντως με τον ιστότοπο της δημόσιας βελγικής τηλεόρασης RTBF πιθανότατα το ατύχημα οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου. Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία, αναφέρει σε σχετικό του τηλεγράφημα το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Στις 22 Μαρτίου 2016 οι Βρυξέλλες βίωσαν τις χειρότερες τρομοκρατικές επιθέσεις στην ιστορία τους, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 32 άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 320.
Έκτοτε, οι υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού και κάθε "ασυνήθιστο" επεισόδιο προκαλεί μεγάλη κινητοποίηση αλλά και το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.
Συναγερμός για μεγάλη φωτιά σε στρατόπεδο της Τεχεράνης - Αναφορές για έκρηξη (vids)
07:35
Θεσσαλονίκη: Μολότοφ και δακρυγόνα έξω από το Αριστοτέλειο - Πάνω από 200 προσαγωγές
07:30
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από τις αρχές της Αυστραλίας ενόψει της επίσκεψης του προέδρου του Ισραήλ
07:22
«Κάτι θα μπορούσε να γίνει»: Αισιόδοξος ο Τραμπ μετά τις συνομιλίες για την Ουκρανία - Ο στόχος για συμφωνία το Μάρτιο
07:21