Και ο Βέλγος πρωθυπουργός κατά του Ερντογάν
Επικριτικός έναντι στην Τουρκία και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε με τη σειρά του και ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα De Tijd.
«Δεν θα αφεθούμε να εκφοβιστούμε από την προεκλογική στρατηγική θυματοποίησης και διέγερσης των εθνικιστικών αισθημάτων που έχει υιοθετήσει ο Ερντογάν», ξεκαθαρίζει ο Βέλγος πρωθυπουργός, ασκώντας επίσης κριτική στην εκστρατεία που έχει ξεκινήσει ο τουρκικός Τύπος σε βάρος του Βέλγου υφυπουργού Ίσων ευκαιριών και Καταπολέμησης της Φτώχειας Ζουχάλ Ντεμίρ.
Ο Βέλγος πρωθυπουργός δεν παραλείπει ακόμη να εκφράσει την ανησυχία του για το μέλλον της Τουρκίας. Όπως λέει:
Εδώ και μήνες κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση στην Τουρκία. Τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ελευθερία της έκφρασης και το κράτος δικαίου δεν συμβαδίζουν με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ιδίως μετά τον Ιούλιο 2016.
Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
01:00
Συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής τους ανά ταμείο
00:30
Βενεζουέλα: Στο κοινοβούλιο η συζήτηση για νομοσχέδιο αμνήστευσης πολιτικών κρατουμένων
23:59
Tις επόμενες εβδομάδες πιθανότατα στις ΗΠΑ οι νέες ειρηνευτικές συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας
23:51