Ιταλία: Ύψιστα μέτρα ασφαλείας για την επετειακή Διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ύψιστα είναι τα μέτρα ασφαλείας στην Ιταλία, ενόψει της επετειακής Διάσκεψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο. Τα ήδη δρακόντεια μέτρα αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο μετά την τρομοκρατική επίθεση του Λονδίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τις ιταλικές μυστικές υπηρεσίες, η βουλή και η γερουσία της Ρώμης θεωρούνται στόχοι υψηλού κινδύνου. Παράλληλα, από αύριο πρόκειται να τοποθετηθούν μηχανήματα ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων σε όλες τις κύριους οδούς που οδηγούν στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης, με ισχυρότατη αστυνομική παρουσία.
«Έχουμε λάβει κάθε δυνατό μέτρο ασφαλείας υπέρ των πολιτών και των φιλοξενούμενών μας», δήλωσε ο Ιταλός υφυπουργός εσωτερικών Φιλίππο Μπούμπικο στην ραδιοφωνία της Rai.
Το ερχόμενο Σάββατο θα βρίσκονται στην Ρώμη συνολικά 40 αντιπροσωπείες για την επετειακή Σύνοδο, 60 χρόνια μετά από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης.
Κεραμέως: Η αναβάθμιση των ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και ΑΡΙΑΔΝΗ ενισχύει εργαζόμενους και επιχειρήσεις
21:20
Πηγές ΥΠΑΑΤ: Ανοίγει 9-27 Φεβρουαρίου το ΟΣΔΕ για διορθώσεις στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2024-2025
21:12
Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων αύριο στον Πύργο λόγω της κακοκαιρίας
21:03
Η εταιρεία που «ανέστησε» τον Dire wolf θα παγώσει βιολογικό υλικό από χιλιάδες απειλούμενα είδη
20:54