Γκάμπριελ: Ο Σόιμπλε φταίει για την κακή φήμη των Γερμανών
Την ευθύνη για την κακή φήμη των Γερμανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση επέρριψε στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Ο Γκάμπριελ απάντησε στον Σόιμπλε, ο οποίος τον επέκρινε το πρωί για τις δηλώσεις που έκανε υπέρ μίας μεγαλύτερης βοήθειας της Γερμανίας στην Ελλάδα.
«Οι δαπάνες ασφαλώς δεν βοηθούν από μόνες τους, αλλά ούτε και η λιτότητα», δήλωσε ο Γκάμπριελ στη γερμανική εφημερίδα Bild, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg και πρόσθεσε με νόημα:
«Εάν δεν μπορείς να επικροτήσεις τις προσπάθειες του ελληνικού λαού, χωρίς να σε μαλώνει ο υπουργός Οικονομικών του CDU (σ.σ.: ο Σόιμπλε), τότε είναι σαφές γιατί οι Γερμανοί έχουν μία τόσο κακή φήμη στην ΕΕ».

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Όλα τα Star Trek (αλλά και το Suits) αφήνουν το ελληνικό Netfix τον Ιανουάριο – Τι άλλο φεύγει
18:09
ΚΟΣΜΟΣ
Η αστυνομία ερευνά «σοβαρό περιστατικό» στην πόλη Μπόντεν της Σουηδίας
18:00
ΚΟΣΜΟΣ
Συντριβή ελικοπτέρου στο όρος Κιλιμάντζαρο της Τανζανίας με 5 νεκρούς
17:52
ΚΟΣΜΟΣ
Επιστροφή από την εξορία του φαβορί για την πρωθυπουργία στο Μπανγκλαντές ενόψει εκλογών
17:40
ΚΟΣΜΟΣ