Συνελήφθη ο αντίπαλος του Πούτιν - Διαδηλωτές εμπόδιζαν την κλούβα (pics)
Αναστάτωση επικράτησε στην Μόσχα όταν η ρωσική αστυνομία συνέλαβε τον Αλεξέι Ναβάλνι, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης που οργάνωσε για την καταπολέμηση της διαφθοράς.
Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Reuters είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν και τελικά να τον συλλαμβάνουν βάζοντάς σε αστυνομική κλούβα τον πολέμιο του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες μέρος των διαδηλωτών συγκεντρώθηκε γύρω από το όχημα της αστυνομίας όπου βρισκόταν ο Αλεξέι Ναβάλνι και οι διαμαρτυρόμενοι επιχείρησαν να εμποδίσουν το περιπολικό να απομακρυνθεί.

(REUTERS/Maxim Shemetov)

(REUTERS/Maxim Shemetov)
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περισσότεροι από 130 διαδηλωτές που εμπόδιζαν την αστυνομική κλούβα στην οποία βρισκόταν μέσα ο Αλεξέι Ναβάλνι, συνελήφθησαν.

(REUTERS/Maxim Shemetov)
Ο πόλεμος... αλλιώς: Πώς το 2025 άλλαξε τους κανόνες των στρατιωτικών επιχειρήσεων
07:19
Πλήγματα κατά του ISIS στη Νιγηρία πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ με εντολή Τραμπ (vid)
07:10
Καιρός: Υποχωρούν οι βροχές - Πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός
06:30