Η Γερμανία ερευνά κατασκοπευτική δράση της Τουρκίας στη χώρα
Η ομοσπονδιακή εισαγγελία της Γερμανίας έδωσε εντολή για τη διεξαγωγή έρευνας "κατ' αγνώστων", αντιδρώντας έτσι στις καταγγελίες για κατασκοπεία εντός του γερμανικού εδάφους από την Τουρκία, η οποία φέρεται ότι παρακολουθούσε υποστηρικτές του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν.
Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος των γερμανικών αρχών: «Η επιτυχία της έρευνάς μας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις πληροφορίες που θα παράσχουν στις αρχές οι γερμανικές υπηρεσίες αντικατασκοπίας».
Συγκεκριμένα, το Βερολίνο υποψιάζεται ότι η Άγκυρα παρακολουθούσε 300 πρόσωπα και οργανώσεις που πρόσκεινται στον Γκιουλέν, τον άνθρωπο που κατηγορείται από την Τουρκία ως ενορχηστρωτής του αποτυχημένου πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου.
ΕΛΛΑΔΑ
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας - Μεγάλες καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:44
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Αστυνομικός της Υπηρεσίας Μετανάστευσης πυροβόλησε Βενεζουελάνο στη Μινεάπολη (vid)
08:40
ΧΡΗΜΑ
Επιστροφή ενοικίου: Σήμερα οι πληρωμές - Αφορά όσους έκαναν διορθωτικές δηλώσεις μετά τις 13/12
08:34
ΚΟΣΜΟΣ
Αδιέξοδο στις συνομιλίες στο Λευκό Οίκο για τη Γροιλανδία - Οι κόκκινες γραμμές Κοπεγχάγης και Νουούκ
08:32
ΚΟΣΜΟΣ