Του έκλεισε το δρόμο με το αυτοκίνητο και της έσπασε το παρμπρίζ (vid)
Η 50χρονη Τracey Leng οδηγούσε προς το νοσοκομείο Manchester Royal Infirmary hospital για να επισκεφθεί τη μητέρα της η οποία νοσηλεύεται.
Κάποια στιγμή ένας ποδηλάτης την προσπερνά ενώ έχει ανάψει το κόκκινο φανάρι.
Όπως βλέπουμε στο βίντεο που είναι τραβηγμένο από την κάμερα που είναι τοποθετημένη στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου παρότι ξεκινά να φύγει μπροστά, ο ποδηλάτης διαρκώς επιστρέφει και τελικά ρίχνει το ποδήλατό του πάνω στο παρμπρίζ της 50χρονης, σπάζοντάς το.
Μιλώντας στην αστυνομία η 50χρονη ανέφερε ότι άνδρας θύμωσε γιατί, όπως την κατηγόρησε, εκείνη μπήκε στον ποδηλατόδρομο, κάτι όμως που η ίδια αρνείται.
«Δεν ξέρουμε γιατί θύμωσε τόσο, δεν υπήρχε σήμανση για ποδηλατόδρομο κι αν υπήρχε σίγουρα δεν μπήκα στη λωρίδα του. Άρχισε να φωνάζει και να βρίζει αλλά μόλις του είπα πως τον καταγράφει η κάμερα στο παρμπρίζ τρελάθηκε» περιέγραψε η οδηγός.
Η 69χρονη μητέρα της Leng θα υποβληθεί σε εγχείρηση μέσα στις επόμενες ημέρες.
Καιρός: Έρχονται καταιγίδες και χειμωνιάτικο κρύο - Ποια θα είναι η πιο δύσκολη μέρα
08:16
Τσίπρας - Ανδρουλάκης: Κούρσα στην αντιπολίτευση με σκληρά πυρά κατά Μητσοτάκη
08:08
Στις 10 θετικές ψήφους η Γκρίνσπαν στην 4η ψηφοφορία για τον επόμενο ΓΓ του ΟΗΕ
08:00
Συμφωνία αυτορρύθμισης και ελέγχου της Τεχνητής Νοημοσύνης ανακοίνωσε ο Τραμπ
07:54