Τραγωδία στο Τέξας: 13 νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαίο (pics&vid)
Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Τέξας, όταν συγκρούστηκαν φορτηγό και λεωφορείο, ενώ δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Στο μικρό λεωφορείο επέβαιναν δεκατέσσερις ηλικιωμένοι της εκκλησίας First Baptist Church of New Braunfels που επέστρεφαν από εκδρομή.
Τα αίτια της τραγωδίας στην άσφαλτο, δεν έχουν γίνει γνωστά.
Με ανάρτήση της στο Facebook η εκκλησία First Baptist Church of New Braunfels, αναφέρεται στο δυστύχημα και καλεί τους πιστούς να προσευχηθούν για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους αλλά και για τους συγγενείς που έμειναν πίσω.
Ο κυβερνήτης του Τέξας Greg Abbot συλλυπήθηκε τις οικογένειες των θυμάτων κάνοντας λόγο για «τραγικό γεγονός».
Σημειώνεται ότι οι μόνοι που επέζησαν είναι ο οδηγός του φορτηγού και ένας από τους επιβάτες του μικρού λεωφορείου, με τον τελευταίο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (24 Ιουνίου)
06:30
Νόμος Κατσέλη: Τι και πόσο κερδίζουν οι δανειολήπτες με τη νέα διάταξη - 9 ερωταπαντήσεις
06:00
ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη δύο νέα προγράμματα απασχόλησης - Αφορά άτομα άνω των 55 ετών και ΑμεΑ
05:00
Επίδομα παιδιού: Ιούνιο και Αύγουστο οι πληρωμές μέχρι 900 ευρώ - Ποια τα εισοδηματικά κριτήρια
04:00