Νεκρός ο Αγιάντ αλ-Τζουμαϊλι, νούμερο 2 στην ιεραρχία του Ισλαμικού Κράτους
Σκοτώθηκε ο δεύτερος στην ιεραρχία της διοίκησης του Ισλαμικού Κράτους – μετά τον αλ Μπαγκντάντι-, ο Αγιάντ αλ-Τζουμαϊλι, όπως μετέδωσε η κρατική ιρακινή τηλεόραση επικαλούμενη τις ιρακινές υπηρεσίες πληροφοριών του στρατού.
Ο Τζουμαϊλι σκοτώθηκε μαζί με άλλους διοικητές του Ισλαμικού Κράτους σε αεροπορική επιδρομή που πραγματοποίησαν οι ιρακινές αεροπορικές δυνάμεις στην περιοχή αλ-Κάιμ, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, σύμφωνα με την ιρακινή τηλεόραση που δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες.
Το τηλεοπτικό δίκτυο χαρακτήρισε τον Τζουμαϊλι «δεύτερο στη διοίκηση» του ISIS καθώς και «υπουργό πολέμου».
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Erminio: Χάρτες του meteo με τις «κόκκινες περιοχές» - Μέσα στο τρίωρο 18:00 - 21:00 ο μεγαλύτερος όγκος νερού
14:54
ΕΛΛΑΔΑ
Τέμπη: «Κατηγορώ» Καρυστιανού για παρέμβαση Σεβαστίδη - «Κατάφωρη προσβολή στο Σύνταγμα»
14:50
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Παπασταύρου: Ο Κάθετος Διάδρομος δεν είναι απλώς ένα δίκτυο αγωγών, είναι μία αρτηρία ανάπτυξης
14:47
ΚΟΣΜΟΣ
Πεσκόφ: Η Μόσχα θα απαντήσει αν η Ουκρανία εξαπολύσει επιθέσεις από τον εναέριο χώρο άλλων χωρών
14:43
ΚΟΣΜΟΣ