Άνοιξε ξανά ο Πύργος του Άιφελ, στα... χρώματα της Γαλλίας
Άνοιξε σήμερα ο Πύργος του Άιφελ ξανά μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που αιματοκύλησαν το Παρίσι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ενώ θα φωτίζεται για τρία βράδια, μέχρι την Τετάρτη με τα χρώμετα της γαλλικής σημαίας.
Η επαναλειτουργία του πύργου αποφασίστηκε στις 17:30 αργά το απόγευμα της Δευτέρας και αφού ολοκληρώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας, Sete.
Ο φωτισμός του πύργου έγινε κατόπιν αιτήματος της δημάρχου, Αν Ινταλγκό και θα φωτίζεται επί τρεις ημέρες από το ηλιοβασίλεμα μέχρι τη 01:00 τα ξημερώματα.
Πάνω του μάλιστα θα προβάλλεται το ρητό Fluctuant nec mergitur που σημαίνει ότι "Κλυδωνίζεται αλλά δεν βυθίζεται" στα λατινικά.
Νωρίτερα σήμερα είχε ξανανοίξει για το κοινό το μουσείο του Λούβρου καθώς και όλοι οι δημόσιοι πολιτιστικοί χώροι της πρωτεύουσας ενώ η Ντίσνεϊλαντ στα ανατολικά του Παρισιού, θα παραμείνει κλειστή μέχρι αύριο το βράδυ και θα επαναλειτουργήσει κανονικά από το πρωί της Τετάρτης.
Κλειστά σχολεία σε Λάρισα, Καρδίτσα και Ρόδο λόγω της κακοκαιρίας Erminio
09:51
Στις ανεπτυγμένες αγορές το Χρηματιστήριο Αθηνών - Τι σημαίνει η αναβάθμιση «ορόσημο» από τον MSCI
09:46
Νέα Mercedes GLE με AI και καινούργια γκάμα κινητήρων
09:41
Δίκη για τα Τέμπη: Ανέβηκαν στην έδρα οι δικαστές - Ένταση με δικηγόρους και συγγενείς
09:37