Πυκνός καπνός «τύλιξε» το Burj Khalifa στο Ντουμπάι (pics&vids)
Πυκνός μαύρος καπνός «αγκάλιασε» το επιβλητικό Burj Khalifa, στο κέντρο του Ντουμπάι, νωρίς το πρωί της Κυριακής
Αιτία ήταν η φωτιά που ξέσπασε σε παρακείμενο κτίριο, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή κι αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2018.
Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Ντουμπάι, οι οποίες κατάφεραν μετά από μάχη με τις φλόγες, να τη θέσουν υπό έλεγχο.
Για λόγους ασφαλείας οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή γύρω από το υπό κατασκευή κτίριο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί από τη φωτιά, η οποία προκάλεσε σημαντικές υλικές ζημιές.
Ο μαύρος καπνός ήταν ορατός από αρκετά χιλιόμετρα μακριά με τους κατοίκους του Ντουμπάι να μοιράζονται μέσω των social media βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν το Burj Khalifa «πνιγμένο» στους καπνούς.
Αγρίνιο: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι και μια νοσηλεύτρια
16:46
Νομοσχέδιο Τραμπ για τη θερινή ώρα θα μπορούσε να φέρει αλλαγή μέσα στον χειμώνα
16:35
Στο νοσοκομείο ο θρύλος του σινεμά Μάικλ Μαν - Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο πόδι
16:23
Σκέρτσος: Στην Αθήνα εταιρείες τεχνολογίας για την απαγόρευση των social media στα παιδιά
16:12