Κατακόκκινη Ferrari που ανήκε στον Τραμπ πωλήθηκε έναντι... 270.000 δολαρίων (vids)
Στα χέρια πλειοδότη που δεν δίστασε να πληρώσει 270.000 κατέληξε μια κατακόκκινη Ferrari δεκαετίας, που ανήκε κάποτε στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του οίκου δημοπρασιών Auctions America, Έιμι Κρίστι, «παρόμοιες εκδοχές αυτού του μοντέλου που δεν ανήκουν σε κάποιον διάσημο συνήθως πωλούνται μεταξύ 125.000 και 175.000 ανάλογα με το πόσα χιλιόμετρα έχουν κάνει, σε τι κατάσταση βρίσκονται και τι εξοπλισμό διαθέτουν».
Η ίδια πάντως δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του πλειοδότη που αγόρασε την Ferrari.
Οι λάτρεις των ακριβών αυτοκινήτων καθώς και υποστηρικτές του Τραμπ σχημάτιζαν ουρές για να θαυμάσουν το κουπέ μοντέλο F430 του 2007 σε συνεδριακό κέντρο του Φορτ Λόντερντεϊλ, 50 χιλιόμετρα βορείως του Μαϊάμι.
Ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος είχε αγοράσει την Ferrari καινούργια και την κράτησε για περίπου τέσσερα χρόνια.
Πυροβολισμοί στις ΗΠΑ: Στο ίδιο ξενοδοχείο είχε γίνει η απόπειρα δολοφονίας του Ρόναλντ Ρίγκαν
08:45
Δημοσκοπήσεις: Φθορά της ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ, άλμα για το κόμμα Τσίπρα, αντιφατικά στοιχεία για Καρυστιανού - Τι δείχουν οι μετρήσεις Απριλίου
08:32
Υπάρχει τελικά ο Μεγαλοπόδαρος; Τι αποκαλύπτει ο φάκελος του FBI
08:30
Άγιος Δημήτριος: Ο 20χρονος έκρυψε το μαχαίρι και άλλαξε ρούχα μετά το έγλημα - Τι κατέθεσαν τρεις φίλοι του
08:16