Κατακόκκινη Ferrari που ανήκε στον Τραμπ πωλήθηκε έναντι... 270.000 δολαρίων (vids)
Στα χέρια πλειοδότη που δεν δίστασε να πληρώσει 270.000 κατέληξε μια κατακόκκινη Ferrari δεκαετίας, που ανήκε κάποτε στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του οίκου δημοπρασιών Auctions America, Έιμι Κρίστι, «παρόμοιες εκδοχές αυτού του μοντέλου που δεν ανήκουν σε κάποιον διάσημο συνήθως πωλούνται μεταξύ 125.000 και 175.000 ανάλογα με το πόσα χιλιόμετρα έχουν κάνει, σε τι κατάσταση βρίσκονται και τι εξοπλισμό διαθέτουν».
Η ίδια πάντως δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του πλειοδότη που αγόρασε την Ferrari.
Οι λάτρεις των ακριβών αυτοκινήτων καθώς και υποστηρικτές του Τραμπ σχημάτιζαν ουρές για να θαυμάσουν το κουπέ μοντέλο F430 του 2007 σε συνεδριακό κέντρο του Φορτ Λόντερντεϊλ, 50 χιλιόμετρα βορείως του Μαϊάμι.
Ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος είχε αγοράσει την Ferrari καινούργια και την κράτησε για περίπου τέσσερα χρόνια.
SPONSORED
Έως τις 16 Ιουνίου οι αιτήσεις για τις θέσεις εργασίας στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων
06:00
ΑΑΔΕ - Φοροδιαφυγή: Ποια τα νέα αυστηρά μέτρα που θα επιβάλλονται στους παραβάτες
05:00
Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή Posokanei για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
04:00
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
03:00