Επικοινωνία Πούτιν - Ερντογάν για την επίθεση με τοξικό αέριο στη Συρία
Για την επίθεση με τοξικό αέριο που πραγματοποιήθηκε στην υπό τον έλεγχο των ανταρτών Ιντλίμπ της Συρίας, αναφέρθηκαν ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.
«Ο πρόεδρος Ερντογάν έθιξε τη χρήση χημικών όπλων εναντίον αμάχων στην Ιντλίμπ. Επιπλέον σημείωσε πως τέτοιες απάνθρωπες επιθέσεις είναι απαράδεκτες», αναφέρουν πηγές της τουρκικής προεδρίας.
Οι ίδιες πηγές σημείωσαν, σύμφωνα με το Reuters, πως οι δύο ηγέτες τόνισαν επίσης τη σημασία να συνεχιστεί η εκεχειρία που εφαρμόζεται στη Συρία.
Σημειώνεται πως η επίθεση, η οποία φέρεται να πραγματοποιήθηκε από συριακά κυβερνητικά αεροπλάνα, είχε αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 58 ανθρώπων περιλαμβανομένων και 11 παιδιών ηλικίας κάτω των οκτώ.
SPONSORED
Σορός εντοπίστηκε σε βουνό της Κοζάνης - Πιθανολογείται ότι ανήκει σε ηλικιωμένο αγνοούμενο
15:10
Εξηγήσεις για το πλοίο που δέχθηκε επίθεση ζητά η Νότια Κορέα από το Ιράν
15:01
Πολάκης για τα περί μη συμμετοχής του στην Π.Γ ΣΥΡΙΖΑ: Φληναφήματα και χωρίς βάση όσα λέγονται
14:49
«Πράσινος πλανήτης, φωτεινό αύριο»: Το ΕΠΑΛ Τυρνάβου «πρασίνισε» την πόλη με 57 ελαιόδεντρα
14:38