Επικοινωνία Πούτιν - Ερντογάν για την επίθεση με τοξικό αέριο στη Συρία
Για την επίθεση με τοξικό αέριο που πραγματοποιήθηκε στην υπό τον έλεγχο των ανταρτών Ιντλίμπ της Συρίας, αναφέρθηκαν ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.
«Ο πρόεδρος Ερντογάν έθιξε τη χρήση χημικών όπλων εναντίον αμάχων στην Ιντλίμπ. Επιπλέον σημείωσε πως τέτοιες απάνθρωπες επιθέσεις είναι απαράδεκτες», αναφέρουν πηγές της τουρκικής προεδρίας.
Οι ίδιες πηγές σημείωσαν, σύμφωνα με το Reuters, πως οι δύο ηγέτες τόνισαν επίσης τη σημασία να συνεχιστεί η εκεχειρία που εφαρμόζεται στη Συρία.
Σημειώνεται πως η επίθεση, η οποία φέρεται να πραγματοποιήθηκε από συριακά κυβερνητικά αεροπλάνα, είχε αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 58 ανθρώπων περιλαμβανομένων και 11 παιδιών ηλικίας κάτω των οκτώ.
Ουγγαρία: Έρευνα εις βάρος πρώην υπουργού Εξωτερικών για ακριβές ιδιωτικές πτήσεις
15:48
Περίπου 170.000 ηλικιωμένοι είναι άστεγοι στην ΕΕ και τη Βρετανία, αναφέρει έκθεση
15:46
ΗΠΑ: Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, αν το κάνει η Χάρις
15:37
Η Ρωσία κατηγορεί τη Δανία για το περιστατικό με το ελικόπτερο: Καταγγέλλει «προκλητικούς ελιγμούς»
15:28