Παιχνίδι θανάτου: Πηδά πάνω από BMW που τρέχει με 100χλμ./ώρα (vid)
Έχουμε συνηθίσει τον Oleg Sherstyachenko να κάνει ριψοκίνδυνα πράγματα, αυτό το άλμα όμως πάνω από ένα αυτοκίνητο που έρχεται καταπάνω του με ταχύτητα 100χλμ./ώρα δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα το τολμούσε.
Στο βίντεο βλέπουμε μια BMW να επιταχύνει και να τον βάζει στόχο. Ο 25χρονος δείχνει ατάραχος και έτοιμος για το μεγάλο άλμα που θα του σώσει τη ζωή.
Λίγα κλάσματα δευτερολέπτου πριν τη μετωπική σύγκρουση κάνει μια εντυπωσιακή κωλοτούμπα στον αέρα και περνάει πάνω από τη BMW και προσγειώνεται στα πόδια του.
Οι δύο επιβάτες του αυτοκίνητου βγάζουν κραυγές χαράς, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έκανε.
Ο Oleg έχει ξεκινήσει την καριέρα του με τέτοιες επικίνδυνες ενέργειες από την ηλικία των 14 ετών και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει διάσημος για τον τρόπο με τον οποίο αψηφά το θάνατο.
Κύμα ανεξαρτητοποιήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολές από Μεϊκόπουλο, Μαμουλάκη, Κοντοτόλη
11:52
Μάρω Κοντού: Πώς η αγάπη για το χορό την οδήγησε στον Ντίνο Ηλιόπουλο
11:44
Αγγλία-Αργεντινή με σούπερ προσφορά* και ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr
11:39
Πράσινο φως για το Pillar Assessment της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
11:39