Αμερικανίδα δολοφονήθηκε με μαχαίρι – Άστεγος ο δράστης λέει η Le Figaro
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που θεωρείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε μια Αμερικανίδα, σε ανατολικό προάστιο του Παρισιού.
Η πηγή δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο Μοντρέιγ και δεν ανέφερε την ταυτότητα του θύματος, παρά μόνο ότι αμερικανικό διαβατήριο βρέθηκε πάνω της.
Η εφημερίδα Le Figaro έγραψε στον ιστότοπό της ότι η γυναίκα ήταν τουρίστρια ηλικίας περίπου 50 ετών. Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δράστης είναι ένας άστεγος που ενοχλήθηκε όταν η γυναίκα άρχισε να τραβάει φωτογραφίες τα γκράφιτι που βρίσκονταν σε τοίχους στην περιοχή.
Η αστυνομική πηγή δεν επιβεβαίωσε εάν ο δράστης ήταν ένας άστεγος κι επισήμανε ότι ερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες
ΚΟΣΜΟΣ
Αυξάνονται οι αντιρρησίες συνείδησης στη Γερμανία - 2.656 αιτήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2026
11:12
ΚΟΣΜΟΣ
Ατύχημα σε λούνα παρκ στην Ισπανία: Κόπηκε ιμάντας παιχνιδιού - Τέσσερις τραυματίες (vid)
11:09
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
M. Palmer (Visa) στο CNN Greece: πως οι πληρωμές κάνουν πραγματικά χρήσιμα τα ψηφιακά πορτοφόλια
11:07
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 4,369 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2026
11:02
ΚΟΣΜΟΣ