Αμερικανίδα δολοφονήθηκε με μαχαίρι – Άστεγος ο δράστης λέει η Le Figaro
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που θεωρείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε μια Αμερικανίδα, σε ανατολικό προάστιο του Παρισιού.
Η πηγή δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο Μοντρέιγ και δεν ανέφερε την ταυτότητα του θύματος, παρά μόνο ότι αμερικανικό διαβατήριο βρέθηκε πάνω της.
Η εφημερίδα Le Figaro έγραψε στον ιστότοπό της ότι η γυναίκα ήταν τουρίστρια ηλικίας περίπου 50 ετών. Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δράστης είναι ένας άστεγος που ενοχλήθηκε όταν η γυναίκα άρχισε να τραβάει φωτογραφίες τα γκράφιτι που βρίσκονταν σε τοίχους στην περιοχή.
Η αστυνομική πηγή δεν επιβεβαίωσε εάν ο δράστης ήταν ένας άστεγος κι επισήμανε ότι ερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες
ΚΟΣΜΟΣ
Έκκληση του ΟΗΕ για «διεθνή αλληλεγγύη» στη Βενεζουέλα μετά τους καταστροφικούς σεισμούς
20:22
ΕΛΛΑΔΑ
Ψεύτικη ιστοσελίδα υποκλέπτει προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία πολιτών προειδοποιεί η ΕΛ.ΑΣ.
20:12
CULTURE
Encardia στον Κήπο του Μεγάρου Σάββατο 4 Ιουλίου στις 21:00
20:06
ΕΛΛΑΔΑ
Ο καύσωνας κατηφορίζει στα Βαλκάνια και φθάνει στην Ελλάδα - Καυτές ημέρες και τροπικές νύχτες
20:04
ΕΛΛΑΔΑ