Αμερικανίδα δολοφονήθηκε με μαχαίρι – Άστεγος ο δράστης λέει η Le Figaro
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που θεωρείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε μια Αμερικανίδα, σε ανατολικό προάστιο του Παρισιού.
Η πηγή δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο Μοντρέιγ και δεν ανέφερε την ταυτότητα του θύματος, παρά μόνο ότι αμερικανικό διαβατήριο βρέθηκε πάνω της.
Η εφημερίδα Le Figaro έγραψε στον ιστότοπό της ότι η γυναίκα ήταν τουρίστρια ηλικίας περίπου 50 ετών. Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δράστης είναι ένας άστεγος που ενοχλήθηκε όταν η γυναίκα άρχισε να τραβάει φωτογραφίες τα γκράφιτι που βρίσκονταν σε τοίχους στην περιοχή.
Η αστυνομική πηγή δεν επιβεβαίωσε εάν ο δράστης ήταν ένας άστεγος κι επισήμανε ότι ερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Επέζησε τρώγοντας... πάγο ο ορειβάτης που αγνοούνταν για μια εβδομάδα στο Έβερεστ
16:57
ΕΛΛΑΔΑ
Εγκληματική Οργάνωση σε Πολεοδομίες: Ποινική δίωξη στους 6 συλληφθέντες - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
16:43
ΚΟΣΜΟΣ
CNNi: Το Ισραήλ έστειλε στρατεύματα στο Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια του πολέμου με το Ιράν
16:30
ΣΠΟΡ
Μουντιάλ: Η ζέστη μπαίνει στο παιχνίδι - Κρας τεστ για την προσαρμογή του αθλητισμού στο θερμό κλίμα
16:18
ΕΛΛΑΔΑ