Οι ΗΠΑ επιθυμούν διάλογο με την Ρωσία για την ασφάλεια πτήσεων στην Συρία
Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιθυμούν να συνεχισθεί ο διάλογος με την Ρωσία όσον αφορά την ασφάλεια των πτήσεων στον εναέριο χώρο της Συρίας. Την δήλωση αυτή έκανε στο ρωσικό πρακτορείο Tass, η επίσημη εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Αμύνης αντισυνταγματάρχης Μισέλ Μπαλντανζά, σχολιάζοντας την απόφαση της Ρωσίας να αναστείλει τη συμφωνία που είχε συνάψει με τις ΗΠΑ για την αποτροπή αεροπορικών επεισοδίων πάνω από το Συρία.
«Το υπουργείο Αμύνης επιθυμεί να συνεχιστεί ο διάλογος μέσω του διαύλου επικοινωνίας για την ασφάλεια των πτήσεων», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μισέλ Μπαλντανζά.
ΚΟΣΜΟΣ
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
ΚΟΣΜΟΣ
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ