Αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας ο φιλικός Βέλγιο-Ισπανία
Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ισπανία που είχε προγραμματιστεί στις Βρυξέλλες για την Τρίτη, αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας.
Είχαν προηγηθεί οι υποδείξεις της κυβέρνησης λόγω της κατάστασης που επικρατεί μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, είπε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Βελγίου σε γραπτή δήλωση.
"Η κυβέρνηση ήρθε σε επαφή με την URBSFA (ομοσπονδία) απόψε και τη συμβούλεψε να μην διοργανωθεί το ματς Βελγίου-Ισπανίας αύριο βράδυ," ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.
Στη δήλωση η ομοσπονδία εξηγεί ότι η αναβολή έγινε γιατί η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού και ένας ύποπτος των επιθέσεων αναζητείται ακόμα.
Αμφιβολίες για την διεξαγωγή του αγώνα είχαν αρχίσει να εκφράζονται από νωρίς, ιδιαίτερα αφού οι αρχές ταυτοποίησαν έναν Βέλγο υπήκοο ως εμπλεκόμενο και εκ των πρωτεργατών των επιθέσεων, με τις Βρυξέλλες ως βάση.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν έφυγαν από την Τουρκία Τουσκ και Γιούνκερ λόγω ασφάλειας
SPONSORED
Ρούμπιο σε Κογκρέσο: Το άνοιγμα του Ορμούζ προϋπόθεση για συμφωνία με το Ιράν
18:12
Κομισιόν: 777 πυροσβέστες και 27 εναέρια μέσα στη μάχη των πυρκαγιών το 2026- Η συνδρομή στην Ελλάδα
18:09
Κρεμλίνο: Οι ΗΠΑ για πρώτη φορά εδώ και χρόνια στο «Ρωσικό Νταβός»
18:01
Τρεις νεκρώσιμες τελετές για τον Αλί Χαμενεί σε Τεχεράνη, Κομ και Μασχάντ - Που θα γίνει η ταφή του
17:56