Πούτιν-Ροχανί: Ανεπίτρεπτες οι ενέργειες των ΗΠΑ κατά της Συρίας
«Ανεπίτρεπτες» χαρακτήρισαν τις επιθετικές ενέργειες των ΗΠΑ κατά της Συρίας οι πρόεδροι της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ιράν, Χασάν Ρουχανί, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο το Κρεμλίνο.
Οι δύο ηγέτες τόνισαν την ανάγκη για τη διεξαγωγή αντικειμενικής έρευνας αναφορικά με την επίθεση χημικών όπλων που έγινε την προηγούμενη Τρίτη, στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Τόσο ο Πούτιν, όσο και ο Ρουχανί εξέφρασαν επίσης, την ετοιμότητά τους για την εμβάθυνση της συνεργασίας τους στη μάχη κατά της τρομοκρατίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (05 Νοεμβρίου)
06:30
Πολεοδομία Κατερίνης: Σήμερα απολογούνται οι 11 συλληφθέντες - Οι «ταρίφες» και τα 135.000 ευρώ
06:20
Μέτωπο Τσίπρα κατά διαφθοράς και «λασπολογίας» - θα σας ταράξουμε στην εντιμότητα
06:15
Το «μπλέ τσουνάμι» σε ΗΠΑ και Ελλάδα, ο «μεσσηνιακός πόλεμος» και το νέο «χαστούκι» στην Τουρκία
06:11