Ινδία: Τουλάχιστον έξι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Κασμίρ
Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν την Κυριακή στην πόλη Σριναγκάρ της Ινδίας, στην αμφισβητούμενη περιοχή του Κασμίρ, όταν η αστυνομία συγκρούστηκε με διαδηλωτές, σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμου αστυνομικού αξιωματούχου.
Οι αποσχιστικές ομάδες στο Κασμίρ είχαν καλέσει σε μποϊκοτάρισμα σημερινής αναπληρωματικής εκλογής, με συνέπεια τη λήψη δρακόντειων μέτρων ασφάλειας, αλλά και τη χαμηλή συμμετοχή των ψηφοφόρων στην εκλογική διαδικασία.
Η αστυνομία στην αρχή προχώρησε στη ρίψη δακρυγόνων κατά των διαδηλωτών, οι οποίοι πετούσαν πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ στη συνέχεια, οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν με συνέπεια το θάνατο έξι διαδηλωτών, σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμου αξιωματικού στο Reuters.
Tο Ιράν πούλησε πετρέλαιο αξίας 18 δισ. δολαρίων στη διάρκεια πολέμου και εκεχειρίας
22:40
Έκτος σερί τίτλος για τον Καραλή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου
22:31
ΟΗΕ: Να γίνει σεβαστή η εθνική κυριαρχία της Συρίας ζητά ο Αντόνιο Γκουτέρες
22:27
«Ύποπτη» φωτιά σε σπίτι στο Μίσιγκαν: Οκτώ νεκροί - Aνάμεσά τους έξι παιδιά
22:13