Τρομοκρατική ενέργεια η συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους
Οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι ίχνη εκρηκτικών βρέθηκαν στα συντρίμμια του αεροσκάφους που συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση του από αεροδρόμιο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου.
Η FSB είπε ότι η βόμβα εξερράγη εν ώρα πτήσης και στη συνέχεια το αεροσκάφος συνετρίβη στην χερσόνησο του Σινά. Η συντριβή του ήταν αποτέλεσμα μιας «τρομοκρατικής ενέργειας».
Ίχνη εκρηκτικών βρέθηκαν από τους Ρώσους ερευνητές στα συντρίμμια, σύμφωνα με την υπηρεσία. Ο Πούτιν έχει δώσει εντολή στις υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας να επικεντρώσουν την προσοχή τους στην αναζήτηση των υπαίτιων, όπως μετέδωσε το Reuters.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Το κύμα ψύχους απειλεί καλλιέργειες σε Ανατολική Ευρώπη και Βαλκάνια (χάρτης)
18:52
ΕΛΛΑΔΑ
Το «ευχαριστώ» της Μαρέβα Γκραμπόβσκι- Μητσοτάκη στους γιατρούς του ΕΣΥ: «Είδα τι σημαίνει ανθρωπιά»
18:43
ΕΛΛΑΔΑ
Δίκη για τα Τέμπη: Κλείνει για εργασίες η αίθουσα μετά την αυριανή δικάσιμο - Διακοπή για ένα μήνα (vid)
18:34
CULTURE
Αντιδράσεις και σφοδρή κριτική στα social media για ασιατικό στερεότυπο στο The Devil Wears Prada 2
18:26
ΚΟΣΜΟΣ