Βέτο της Ρωσίας στο σχέδιο ψηφίσματος για τα χημικά στη Συρία
Βέτο στο σχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και η Γαλλία και αφορά την διεξαγωγή έρευνας για την χρήση χημικών όπλων στη Συρία θα θέσει η Ρωσία, όπως δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Γκενάντι Γκαντίλοφ.
«Με την μορφή αυτή το σχέδιο αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από εμάς, και όπως είναι φυσικό δεν θα το ψηφίσουμε» ανέφερε ο κ. Γκαντίλοφ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο το πρακτορείο Interfax.
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η Ρωσία θα καταψηφίσει το σχέδιο «εάν οι εταίροι μας δεν εισακούσουν τις εκκλήσεις μας και συνεχίσουν να προωθούν τεχνητά το σχέδιο αυτό με μοναδικό στόχο να εξαναγκάσουν την Ρωσική Ομοσπονδία να θέσει ένα κατά σειρά βέτο».
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Φιλοξενία γαλλικών δυνάμεων στην Κύπρο: Τη Δευτέρα η υπογραφή της συμφωνίας SOFA
19:20
ΔΙΕΘΝΗ
«Πράσινο φως» στην αύξηση παραγωγής πετρελαίου από τον ΟΠΕΚ
19:07
ΚΟΣΜΟΣ
Η Κομισιόν προειδοποιεί τα Τίρανα για το έργο Κούσνερ: «Ενδέχεται να επηρεάσει την ενταξιακή πορεία»
18:55
ΚΟΣΜΟΣ
FT: Ο Αμπράμοβιτς είναι ο επιχειρηματίας μέσω του οποίου έστειλε μήνυμα στον Πούτιν ο Ζελένσκι
18:44
ΕΛΛΑΔΑ