Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε διαβόητο αρχιμαφιόζο ενώ έκανε μπάρμπεκιου (vid)
Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε ένα αφεντικό της μαφίας ενώ έκανε μπάρμπεκιου με τη σύζυγό του σε βίλα μιας γραφικής πόλης της Τοσκάνης.
Πρόκειται για τον 56χρονο Concetto Bonaccorsi ο οποίος είχε δραπεύσει τον περασμένο Σεπτέμβριο από φυλακή της Νάπολη.
Ο Bonaccorsi φέρεται ότι ήταν αρχηγός της οικογένειας Cappello-Bonaccorsi, από την Κατάνια, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας. Ο 56χρονος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για μια δολοφονία, διακίνηση ναρκωτικών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Η αστυνομία εντόπισε το μαφιόζο στο μπαλκόνι της βίλας ενώ ο φυγόδικος δεν αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα χωρίς επεισόδια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται από τις αρχές. Το 1991 τον είχαν συλλάβει την ώρα που παντρευόταν σε εκκλησία της Κατάνια. Η αστυνομία του είχε επιτρέψει να τελεστεί το μυστήριο και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.
Ο Bonaccorsi θεωρείται ως μια σημαντική μορφή στην ιστορία της ιταλικής μαφίας. Η δολοφονία ενός αντιπάλου αρχιμαφιόζου πυροδότησε έναν πόλεμο μεταξύ φυλών που άφησε πάνω από εκατό νεκρούς.
Σε υψηλά 7μήνου το πετρέλαιο με φόντο τις εξελίξεις στο Ιράν
16:24
«Πυρά» Φάμελλου σε κυβέρνηση για τη διαφθορά: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε (vid)
16:22
Τουρκία: Πολιτική αντιπαράθεση για θρησκευτικές εκδηλώσεις στα σχολεία την περίοδο του Ραμαζανιού
16:21
ΕΕ: Δεν υπάρχει κίνδυνος έλλειψης πετρελαίου διαβεβαιώνει η Κομισιόν την Ουγγαρία και την Σλοβακία
16:19