Μετ’ εμποδίων η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Κύπρο
Επεισοδιακή ήταν φέτος η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Κύπρο, εξαιτίας ενός ατυχήματος με το αεροσκάφος που επρόκειτο να το μεταφέρει από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα.
Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, παρουσιάστηκε βλάβη στο ιδιωτικό αεροσκάφος που ήταν προγραμματισμένο να κάνει τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Κύπρο, έπειτα από ελαφρά σύγκρουσή του με όχημα εδάφους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ κατά τη διάρκεια της απογείωσης.
Επιβάτες και πλήρωμα είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ωστόσο για προληπτικούς λόγους δεν επετράπη η απογείωση του αεροσκάφους. Μετά από αυτή την εξέλιξη απογειώθηκε άλλο αεροσκάφος από την Κύπρο με προορισμό την Ιερουσαλήμ, προκειμένου να παραλάβει τόσο τους επιβάτες, όσο και το Άγιο Φως και να τους μεταφέρει με ασφάλεια στο παλαιό αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Εκεί θα πραγματοποιηθεί η ειδική τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός, πριν αυτό αρχίσει το ταξίδι του προς τους ναούς της Κύπρου για την Ακολουθία της Αναστάσεως.
ΑΑΔΕ: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών στα σούπερ μάρκετ - Πώς θα λειτουργεί
05:00
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
02:00