ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανός βγάζει τη βίλα του στη λοταρία για να την ξεφορτωθεί

Βρετανός βγάζει τη βίλα του στη λοταρία για να την ξεφορτωθεί
North News)

Ο τρόπος που προσπαθεί να πουλήσει το σπίτι του ο 37χρονος Dunstan Low πρέπει να διδάσκεται στα ...Πανεπιστήμια. Τι προσπαθεί να κάνει; Βγάζει την εξοχική του κατοικία σε κλήρωση για να μπορέσει να την ξεφορτωθεί.

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ήταν το 2011 όταν ο νεαρός Βρετανός ξόδεψε 435.000 λίρες για ένα σπίτι στο Lancashire.

Το σπίτι διαθέτει όλα τα κομφόρ. Έχει το δικό του κινηματογράφο, γκαράζ για έξι αμάξια και τόσες πολυτέλειες που στέλνουν την αξία του στα ύψη.

Παρότι είναι ένα «κόσμημα» αποφάσισε να το πουλήσει ωστόσο δυσκολεύεται να βρει αγοραστή εδώ και δύο χρόνια. Αφού πέρασε και 12 μήνες ανακαινίζοντάς το, τον έπιασε απόγνωση.

Και τότε του ήρθε η φαεινή ιδέα: να το κάνει λαχνούς και να το βγάλει σε κλήρωση. «Όταν πρωτοείπα ότι θα το κληρώσω, όλοι με κοιτούσαν λέγοντας "είσαι τρελός, τι πας να κάνεις;’"»

Ο Dunstan ζει με τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά και έχει δει μέχρι στιγμής να πωλούνται κάπου στους 200.000 λαχνούς.

Καθόλου άσχημα δηλαδή, αν και πολύ μακριά ακόμα από τον στόχο των 500.000 λαχνών. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 1η Αυγούστου 2017.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ