Πάνω από 100 οι νεκροί από τη βομβιστική επίθεση έξω από το Χαλέπι (pics)
Επίθεση καμικάζι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο –έξω από το Χαλέπι- κατά λεωφορείων που μετέφεραν εκτοπισμένους στην Συρία, σε περιοχές που ελέγχονται από τη συριακή κυβέρνηση, είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 112 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μεταξύ των 112 νεκρών περιλαμβάνονται 98 άνθρωποι που είχαν απομακρυνθεί από τις τοποθεσίες Φούα και Καφράγια (βορειοδυτική Συρία). Ο προηγούμενος απολογισμός αυτής της επίθεσης στο Ρασιντίν, για την οποία δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, έκανε λόγο για 43 νεκρούς.

Social Media Website via Reuters TV
Η έκρηξη έπληξε λεωφορεία που μετέφεραν σιίτες κατοίκους, καθώς περίμεναν για να περάσουν, από ανταρτοκρατούμενα εδάφη, σε εδάφη που ελέγχονται από την κυβέρνηση, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας μεταξύ των εμπολέμων για την απομάκρυνση των αμάχων.

Social Media Website via Reuters TV
SPONSORED
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης νέος γραμματέας της ΝΔ - Συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή την Τετάρτη
08:00
Explainer video: Πώς καθιερώθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - Γιατί είναι αναγκαία μέχρι σήμερα
07:59
Η ΕΕ εξετάζει τον περιορισμό της προστασίας των Ουκρανών σε στρατεύσιμη ηλικία
07:54
Νεκρός ο ηθοποιός του «Top Gun: Maverick» Τζέιμς Χάντι – Συνελήφθη ο θετός γιος του
07:50