Ρωσική εταιρία κατασκεύασε επιχρυσωμένα iPhone με χαραγμένα θρησκευτικά σύμβολα
Μια ρωσική εταιρία ειδών πολυτελείας δημιούργησε μια συλλογή από επιχρυσωμένα iPhone στα οποία είνα χαραγμένα χριστιανικά θρησκευτικά σύμβολα.
Πρόκειται για την iPhone Credo της Caviar Phone η οποία δημιούργησε μια περιορισμένη έκδοση SmartPhones όπου είναι χαραγμένα χριστιανικά σύμβολα όπως σταυροί, προσευχές όπως το «Πάτερ ημών» και εικόνες. Η εταιρία εκτός από κινητά έχει «ντύσει» και SmartWatch.
Η τιμή τους είναι λίγο «αλμυρή» καθώς κοστίζουν από 199.000 ρούβλια (3.545 δολάρια) έως 219.000 ρούβλια (3.900 δολάρια).
Οσοι από εσάς θέλετε να τα αποκτήσετε πρέπει να βιαστείτε καθώς η έκδοση είναι συλλεκτική. Έχουν εκδοθεί μόλις 99 smartphones και άλλα τόσα SmartWatch.

Υπάρχει και μια λεπτομέρεια, το κάθε κινητό έχει ευλογηθεί από τον Επίσκοπο Augustine of Gorodetsky.
Ξεκίνησαν οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56