Ρωσική εταιρία κατασκεύασε επιχρυσωμένα iPhone με χαραγμένα θρησκευτικά σύμβολα
Μια ρωσική εταιρία ειδών πολυτελείας δημιούργησε μια συλλογή από επιχρυσωμένα iPhone στα οποία είνα χαραγμένα χριστιανικά θρησκευτικά σύμβολα.
Πρόκειται για την iPhone Credo της Caviar Phone η οποία δημιούργησε μια περιορισμένη έκδοση SmartPhones όπου είναι χαραγμένα χριστιανικά σύμβολα όπως σταυροί, προσευχές όπως το «Πάτερ ημών» και εικόνες. Η εταιρία εκτός από κινητά έχει «ντύσει» και SmartWatch.
Η τιμή τους είναι λίγο «αλμυρή» καθώς κοστίζουν από 199.000 ρούβλια (3.545 δολάρια) έως 219.000 ρούβλια (3.900 δολάρια).
Οσοι από εσάς θέλετε να τα αποκτήσετε πρέπει να βιαστείτε καθώς η έκδοση είναι συλλεκτική. Έχουν εκδοθεί μόλις 99 smartphones και άλλα τόσα SmartWatch.

Υπάρχει και μια λεπτομέρεια, το κάθε κινητό έχει ευλογηθεί από τον Επίσκοπο Augustine of Gorodetsky.
Στην φυλακή οδηγείται πρόεδρος ΠΑΕ που είχε συλληφθεί για παραβιάσεις του αθλητικού νόμου
21:42
Εντοπίστηκε πολεμικό βλήμα σε οικόπεδο στον Εύοσμο
21:31
«Βιολάντα»: Τι δείχνει το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο σωλήνα
21:20
Δημοψήφισμα για την ένταξη της Ισλανδίας στην ΕΕ τους επόμενους μήνες προανήγγειλε η πρωθυπουργός της χώρας
21:20