ΚΟΣΜΟΣ

O Τσάρλι Σιν είναι οροθετικός

O Τσάρλι Σιν είναι οροθετικός
REUTERS/Mike Segar

Με μια εμφάνιση του στο “Today Show” του NBC ο Τσάρλι Σιν έβαλε τέλος στη φημολογία και μοιράστηκε με τον Ματ Λάουερ την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του. “Eίμαι εδώ για να παραδεχτώ ότι είμαι οροθετικός” είπε νηφάλια ο Σιν.

“Ήρθα για να βάλω ένα φρένο σε αυτή τη σφαγή που γίνεται γύρω από το όνομα μου, αυτές τις επιθέσεις που δέχομαι, σε κάθε φήμη που κυκλοφορεί και επιμένει ότι έβαλα σε κίνδυνο τις ζωές άλλων” συμπλήρωσε ο Τσάρλι Σιν. “Eίναι τρία δύσκολα γράμματα για να τα αφομοιώσεις κανείς. Είναι ένα κρίσιμο σημείο στη ζωή κάποιου” πρόσθεσε.

Ο Σιν μίλησε για τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκε και τον πρόδωσαν, για ανθρώπους που πλήρωνε εκατομμύρια δολάρια για να μην δημοσιοποιήσουν την κατάσταση του. Ένας από αυτούς, μια πόρνη, τον εκβίαζε αφού έβγαλε φωτογραφία την αγωγή του με το κινητό της. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα συνεχίσει να πληρώνει το τίμημα της σιωπής ο Σιν είπε όχι.

O Τύπος για τον τύπο

Εννοείται ότι ο αμερικανικός Τύπος εξακολουθεί να δημοσιεύει αυτοκαταστροφικά στιγμιότυπα από τη ζωή του και συνεχίζει να φωτογραφίζει έναν άντρα με έκλυτο βίο που απολαμβάνει ναρκωτικά και αγοραίο έρωτα. Ο 50χρονος που το 2010 πληρωνόταν 1.25 εκατομμύρια δολάρια για κάθε επεισόδιο της sitcom Τwo And A Half Men έχει παντρευτεί δύο φορές (με τις Brooke Mueller και Ντενίζ Ρίτσαρντς) ενώ έχει περάσει από κλινική αποτοξίνωσης δύο φορές.

Εννοείται ότι ο ελληνικός Τύπος εξακολουθεί να μη γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ οροθετικότητας και AIDS πουλώντας το δράμα που έχει μάθει για να αλιεύει επισκεψιμότητα από ανθρώπους που έχουν ή δηλώνουν άγνοια για την πραγματικότητα σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ