Νεκροί και οι 12 επιβαίνοντες του ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Τουρκία (pics&vids)
Και οι δώδεκα επιβαίνοντες του ελικοπτέρου της τουρκικής αστυνομίας το οποίο συνετρίβη στην ανατολική Τουρκία στην επαρχία Τούντσελι ανασύρθηκαν νεκροί, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνείου της επαρχίας.
Το ελικόπτερο, τύπου Sikorsky S-70, συνετρίβη σε ορεινή περιοχή σε υψόμετρο 2.500μ. Είχε απογειωθεί στις στις 11:40 και εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ δέκα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Τα αίτια της συντριβής εντοπίζονται στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, πρόσθεσαν οι αρχές.
Σύμφωνα με το κυβερνείο της επαρχίας το ελικόπτερο μετέφερε επτά αστυνομικούς, έναν δικαστή, έναν υπαξιωματικό του στρατού και τρία μέλη πληρώματος.
Η πυκνή ομίχλη που επικρατεί στην περιοχή έκανε δύσκολη την επιχείρηση διάσωσης σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
SPONSORED
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00
Kythira & Chios Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα πάρετε το voucher
01:00
Παιδικές κατασκηνώσεις Δήμου Αθηναίων: Ποια η προθεσμία για τις εγγραφές
00:30
Παντρεύτηκαν ταυτόχρονα 50 ζευγάρια ανάμεσα στα ερείπια του πολέμου στη Γάζα
23:56