Τσαβούσογλου: Η αναφορά του ΟΑΣΕ είναι αναξιόπιστη και μεροληπτική
Πολλά εσκεμμένα λάθη προσάπτει στην αναφορά των ευρωπαίων παρατηρητών για το δημοψήφισμα της Τουρκίας, που ενισχύει τις εξουσίες του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«Η αναφορά του ΟΑΣΕ δεν έχει καμία αξιοπιστία καθώς οι παρατηρήσεις του στερούνται αντικειμενικότητας και είναι εξαιρετικά μεροληπτικές», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα ο Τούρκος ΥΠΕΞ.
Να υπενθυμίσουμε πως παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) και του Συμβουλίου της Ευρώπης δήλωσαν την Τρίτη πως το δημοψήφισμα ήταν μια αναμέτρηση με άνισους όρους.
ΕΛΛΑΔΑ
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Νέο κύμα βροχόπτωσης στην Αττική - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
16:15
ΚΟΣΜΟΣ
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
ΚΟΣΜΟΣ
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51
ΚΟΣΜΟΣ