Πούτιν: Τον διαδοχό μου θα τον επιλέξει ο ρωσικός λαός
Απάντηση για τον διάδοχο του... έδωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, επισημαίνοντας ότι μόνο ο ρωσικός λαός θα επιλέξει ποιος θα τον διαδεχθεί στον προεδρικό θώκο, μέσω της εκλογικής διαδικασίας.
Τον Μάρτιο του επόμενου έτους θα διεξαχθούν στη Ρωσία προεδρικές εκλογές. Ο Πούτιν δεν έχει πει αν θα είναι ή όχι υποψήφιος, αλλά αναμένεται ευρέως ότι θα θέσει υποψηφιότητα για τέταρτη θητεία.
«Ο διάδοχος του προέδρου θα αποφασιστεί από τον ρωσικό λαό μόνο στη διάρκεια μιας δημοκρατικής εκλογής και από κανέναν άλλον», τόνισε ο Πούτιν στη διάρκεια συνάντησης στο Κρεμλίνο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ρώσος πρόεδρος απαντούσε σε ερώτηση βετεράνου του πολέμου στο Αφγανιστάν που παραπονέθηκε ότι ένας γνωστός Ρώσος γερουσιαστής λέει σε όλους πως ο Βιάτσεσλαβ Βολόντιν, πρόεδρος της Δούμας, της κάτω βουλής του κοινοβουλίου, θα είναι σύντομα πρόεδρος.
Ο Βολόντιν, 53 ετών, είναι πρώην προσωπάρχης του Κρεμλίνου και απολαμβάνει μεγάλης προβολής ως πρόεδρος της Δούμας.
Χάρι και Μέγκαν: Η επιστροφή στη Βρετανία και η «μάχη» για ένα brand με διάρκεια
08:40
BigXthaPlug: Ο 28χρονος ράπερ συνελήφθη στο Τέξας για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή
08:28
Στο Ιράν ο ΥΠΕΞ του Ομάν Μπαντρ Αλμπουσάιντι - Στο επίκεντρο οι συνομιλίες για το Ορμούζ
08:25
Κακιά Σκάλα: Δικογραφία σε βάρος 21χρονου - Οδηγούσε με ανοιχτές πόρτες και μουσική στη διαπασών
08:17