Συγκλονιστικό βίντεο από τον οπαδό της Φιορεντίνα που σκοτώθηκε

Τραγικό τέλος είχε το ταξίδι οπαδού της Φιορεντίνα στη Λισαβόνα για να παρακολουθήσει το σημερινό ντέρμπι της πορτογαλικής πρωτεύουσας μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Μπενφίκα. Ο άτυχος οπαδός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και πέθανε. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα αμέσως μετά το δυστύχημα.
Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ και της ιταλικής ομάδας έχουν «αδελφοποιηθεί» και ο 41χρονος, Μάρκο Φιτσίνι, ένας από τους αρχηγούς των οργανωμένων οπαδών της Φιορεντίνα, έκανε το ταξίδι στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσει το ντέρμπι.
Χθες, όμως, οι οπαδοί των δύο ομάδων της Λισαβόνας συνεπλάκησαν στο κέντρο της πορτογαλικής πρωτεύουσας και στα επεισόδια αυτά ο Φιτσίνι έχασε τη ζωή του, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των πορτογαλικών ΜΜΕ, ο Ιταλός οπαδός έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τις οδομαχίες μεταξύ των οπαδών των δύο πορτογαλικών συλλόγων.

Πορτογαλία: Πρόωρες βουλευτικές εκλογές στις 18 Μαΐου
23:40
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν δύο νέοι ομαδικοί τάφοι εκτελεσμένων του Επταπυργίου στις Συκιές
23:34
Δημοσκόπηση ΗΠΑ: «Ο Τραμπ κοντά στη Μόσχα» - Πώς κρίνεται το σχέδιο για τα ορυκτά της Ουκρανίας
23:29
ΟΔΔΗΧ: Ξεπέρασαν τα 56,5 δισ. ευρώ οι προσφορές για τα 15ετή και 30ετή ομόλογα
23:24