Συρία: Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν στρατόπεδο της συριακής πολιτοφυλακής
Τρία μέλη της καθεστωτικής συριακής πολιτοφυλακής σκοτώθηκαν και άλλα δύο τραυματίστηκαν στη Συρία, από ισραηλινό βομβαρδισμό που είχε στόχο το στρατόπεδό τους στην περιοχή Κουνέιτρα στα Υψίπεδα του Γκολάν.
Το στρατόπεδο ανήκει στις Εθνικές Δυνάμεις Άμυνας, πολιτοφυλακή που μάχεται στο πλευρό του Μπασάρ Αλ Άσαντ. Το Ισραήλ έχει πλήξει αρκετούς στόχους στη Συρία από την αρχή της εμφύλιας διαμάχης το 2011.
Ο ισραηλινός στρατός δεν δέχτηκε να κάνει σχόλιο σχετικά με το ζήτημα. Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαίωσε ότι έγινε ισραηλινή επίθεση, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.
Το Ισραήλ και η Συρία παραμένουν επισήμως σε κατάσταση πολέμου. Η κατάπαυση του πυρός στα Υψίπεδα του Γκολάν τηρούνταν σε γενικές γραμμές, μέχρι την έναρξη του εμφυλίου στη Συρία.
SPONSORED
Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, οδηγοί και βοηθοί ασθενοφόρων διασωστών
13:19
Πολυκατοικία κατέρρευσε στην Γερμανία έπειτα από έκρηξη - Αγνοούνται δύο γυναίκες και ένας άντρας
13:14
Μιχαηλίδου: «Κανείς δικαιούχος δεν θα απενταχθεί από το πρόγραμμα Σπίτι μου ΙΙ»
13:10
Σχοινάς για Βορίζια: Επιτακτική ανάγκη να αναδιαρθωθεί ριζικά το σύστημα πληρωμών
13:09